Advanced Search

€ 0 to € 500,000

More Search Options
we found 0 results
Your search results

Germany journalists are amazed by beauty of Montenegro

Posted by Adriatic Appraisal on June 25, 2018
| 0

Bernadet je novinarka iz Hamburga. Drugi put je u Crnoj Gori o kojoj će pisati u medijima širom Njemačke i Švajcarske.

“Imate divne planinske vijence i prirodu. Na drugom kraju zemlje posjedujete nevjerovatnu obalu koju sam djelimično upoznala prije 10 godina kada sam prvi put došla ovdje. Mislim da ste veoma srećni što imate toliko toga da ponudite posjetiocima – od hajkinga, raftinga, preko planinskog biciklizma do plivanja i jedrenja… Sve je moguće u Crnoj Gori”, kazala je Bernadet.

I njene kolege oduševljene su crnogorskom prirodom, posebno sjevernim dijelom zemlje.

“Crno jezero je jako lijepo… Došli smo tamo uveče i izgledalo je pomalo neobično, ali misteriozno i zapanjujuće, dok već ujutru je bilo živo, sunčano, a u jezeru smo se mogli ogedati. To je bilo nevjerovatno”, kaže Janek Pul.

Njegov kolega Aleks Baz navodi da ga je oduševio rafting na Tari.


“Sama vožnja oko te ljepotice i pogled odozgo na nju, kao i putovanje kanjonom iskustva su koja nikada neću zaboraviti. To je jedan od najljepših kanjona koje imate.”

Posjeta je osmišljena tako da se zadovolje potrebe posjetilaca iz Njemačke. Pored aktivnog odmora žele i da uče o zemljama u koje dolaze. Organizator je Nacionalna turistička organizacija.

“Tržište njemačkog govornog područja spada u red strateški važnih emitivna tržišta za Crnu Goru. Zbog toga mu poklanjamo i posebnu pažnju kad je u pitanju promocija naše turističke ponude. Pored učešća na najznačajnijim sajmovima i berzama turizma u Njemačkoj i onih uobičajenih PR aktivnosti, jedan od načina na koji nastojimo da privučemo veći broj gostiju sa ovog tržišta jeste upravo organizovanje ovakvih studijskih posjeta novinara i turoperatora”, kaže Aleksandra Maksimović iz NTO.

Programom je planiran obilazak Nacionalnog parka Lovćen i Budve, kao i planinarenje starim putem do Kotora, nakon čega se njemački novinari vraćaju u svoju zemlju.

Compare Listings